Svečano otvorena nova poslovna zgrada DHL-a

Bez autora
Sep 09 2012

Nova poslovna zgrada kompanije Dojče Post DHL, koja je otvorena juče, u čiju izgradnju je uloženo 1,2 miliona eura, omogućiće povezivanje crnogorske privrede na brz, siguran i ekonomičan način. Svečanom otvaranju zgrade prisustvovali su predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, predstavnici diplomatskog kora i dugogodišnji poslovni partneri i saradnici DHL-a. Svuda u svijetu, pa i u Crnoj Gori gdje je prisutna već trideset godina, DHL je pokazatelj razvoja spoljne trgovine i privrednog napretka države, zatim inovator i pokretač savremenih trendova u transportu i logistici. Sudeći po rastu broja pošiljki, može se zaključiti da se tržište Crne Gore uspješno razvija iz godine u godinu. Novi objekat obuhvata operativni centar za međunarodne ekspresne kurirske pošiljke, carinsko skladište tipa C, jedinstveni kol centar za sve pozive korisnika iz Crne Gore, kao i avio kargo i kamionski terminal.

Svečano otvorena nova poslovna zgrada DHL-aNova poslovna zgrada kompanije Dojče Post DHL, koja je otvorena juče, u čiju izgradnju je uloženo 1,2 miliona eura, omogućiće povezivanje crnogorske privrede na brz, siguran i ekonomičan način – saopštio je generalni direktor te kompanije za Crnu Goru Siniša Milutinović.

Svečanom otvaranju zgrade prisustvovali su predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, predstavnici diplomatskog kora i dugogodišnji poslovni partneri i saradnici DHL-a.

Milutinović je naveo da je svuda u svijetu, pa i u Crnoj Gori gdje je prisutna već trideset godina, DHL pokazatelj razvoja spoljne trgovine i privrednog napretka države, zatim inovator i pokretač savremenih trendova u transportu i logistici.

- Sudeći po rastu broja pošiljki, može se zaključiti da se tržište Crne Gore uspješno razvija iz godine u godinu – kazao je Milutinović na otvaranju poslovne zgrade, koja se nalazi u zoni Aerodroma Golubovci.

Novi objekat obuhvata operativni centar za međunarodne ekspresne kurirske pošiljke, carinsko skladište tipa C, jedinstveni kol centar za sve pozive korisnika iz Crne Gore, kao i avio kargo i kamionski terminal.

Milutinović je saopštio da je karakteristika poslovanja DHL-a pokretanje novih i savremenih trendova u transporu i logistici, zbog čega su u Crnoj Gori, među prvima, uspostavili uspješnu saradnju sa Agencijom za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, Poštom, Upravom carina i Aerodromima.

Regionalni direktor DHL za Srbiju i Crnu Goru Darko Babić, kazao je da u centrali u Bonu smatraju da je crnogorsko tržište važna karika u sveukupnoj mreži kompanije, koja pokriva 220 zemalja.

Dojče Post DHL, vodeća svjetska kompanija u oblasti poštanskih i logističkih usluga, koja odgovara potrebama korisnika za transportom robe, uzoraka, poklona, dokumentacije, koristeći najsavremeniju logistiku za privredu i građanstvo. Kompanija ima više od 470 hiljada zaposlenih u preko 220 zemalja širom svijeta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik